Σήμερα Δευτέρα

Ολη την προηγούμενη εβδομάδα έμεινα σπίτι και ασχολήθηκα με τα απλά και καθημερινά. Ψώνια, μαγειρική, τα βρήκαμε και με τη Ρωσίδα. Αλλη φορά αν πέσει μέσα σε καυγά, της είπα να μην ανακατεύεται..το κατάλαβε. Ο Β. πάει το πρωϊ στο καφενείο, πίνει τον καφέ του και παίζει πρέφα. Συζητάει επίσης για όλα. Στο γυρισμό φέρνει και κάτι, λίγο κρέας, ψωμί, κανά λαχανικό.

Κάναμε σέξ άλλες δύο φορές. Ευχαριστήθηκε η ψυχή μας γιατί η έλλειψή του μας τη μαύριζε. Και ας λέει ο γιατρός ότι θέλει.  Υποτιμητικά μας κυττούσε όταν τον ρώτησε ο Β, τι θα γίνει με «αυτό», σαν να μας έλεγε ότι στην ηλικία μας το μόνο που μας μένει είναι να μας πάρουνε και μέτρα. Μας είπε και το ρητό «η αληθινή ευτυχία είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος χωρίς αυτήν»…όλοι γίνανε φιλόσοφοι ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με άλλους αλλά όχι με τους εαυτούς τους. Ο γιατρός μας είναι γκέι. Της παλιάς νοοτροπίας. Του τύπου με σύζυγο και 2 παιδιά, απο μπροστά πάτερ φαμίλιας, σοβαρός απο πίσω… ε, που το ξέρουμε? Ε! Εχουμε ματάκια και βλέπουμε πώς κυττάει τους γιούς μου, όταν έρχονται να ρωτάνε για την υγεία μας. 

Ετσι του τόπα και εγώ. «Ασε μας γιατρέ μου να χαρούμε, όπως χαίρεσαι και εσύ με το φίλο σου. Ολοι έχουμε δικαίωμα στον έρωτα» και το βούλωσε.

Βέβαια, σήμερα έφυγα και πήγα στης νύφης μου. «Το πολύ το ΚΚ» λέγανε παλιά «το βαριέται και ο Μάρξ», δεν θα μεινω σπίτι για να ξαναρχίσουν οι τσακωμοί..ας κάτσει και με την Ολγα να της ζητήσει και συγνώμη, ας ρίξει και τη μύτη του.

Καλή εβδομάδα.  

5 σκέψεις σχετικά με το “Σήμερα Δευτέρα

  1. Θεία Λένα, είσαι μία γλύκα σκέτη και η χαρά της ζωής!! Κάθε φορά που σε διαβάζω, γεμίζει λουλούδια η καρδιά μου!! Πες στη λούγκρα το γιατρό να κάνει πίσω για θα βρει! Παλιά είχα κάτι γείτονες 85 χρονών ο καθένας και έκαναν συνέχεια σεξ! Όχι, δεν τους ακούγαμε, μόνοι τους το έλεγαν!!!
    Καλημέρες γλυκές!!! 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s