Στιλέττα

Με έχει πάρει απο κάτω η πολύ δουλειά στο μαγαζί τώρα με τις εκπτώσεις. Ολοι οι πελάτες κάτι θα θέλουν, ένα κόντυμα, ένα στρίφωμα, λίγο άνοιγμα εδώ, μία πιέτα εκεί. Μας πήραν μυρωδιά ότι τα προσαρμόζουμε επάνω τους και σε 1-2 μέρες είναι έτοιμα και συνωστίζονται. Τελειώνει η μέρα και πέφτω ψόφια. Καλό είναι.

Βλέπω όμως πράγματα να γίνονται. Βλέπω τον γιό μου να χαζεύει μονίμως πλέον έξω απο το παράθυρο. Και όλο άδειες παίρνει, υποτίθεται για να μην τσακώνεται με τον Β που πάει στο μαγαζί μετά τις 13.00 όταν φεύγω εγώ. Και κάθεται όλο το μεσημέρι γέρος άνθρωπος, μέχρι να κλείσουμε καμμιά φορά ως το βράδυ. Και ο γιός μας άφαντος, τρέχει πίσω απο τις δήθεν. Ετσι κάναμε τη ζωή μας συνεχές ωράριο. Δουλεύουν οι παπούδες για ψάχνουν οι νεώτεροι το όνειρο. Οπως η δόλια η Λάτση παλιά που ερωτεύτηκε ένα όνειρο (τον Κούρκουλο) και απέκτησε το όνειρό της. Είναι ο Μ ερωτευμένος με 2 γόβες. Ελπίζω μόνο όχι στιλέττο.

 Η γυναίκα του Μ το έχει ρίξει στη μαγειρική. Είναι συνέχεια μέσα στις κατσαρόλες της, φτιάχνει, φτιάχνει, φτιάχνει. Ποιός θα τα φάει όλα αυτά δεν καταλαβαίνω. Είναι μεν λίγο εύσωμη, έχει και τα παιδιά…αλλά εδώ μιλάμε για τόνους φαγητό. Μου εξήγησε ότι το πάει σε μία κίνηση παιδιών που δεν έχουν, κάτι σαν φιλανθρωπία ακούγεται.. με τπτ παπαδαριά θα έχει μπλέξει.. μου τα εξήγησε αλλά δεν τα καταλαβαίνω. Γυρίζει με τα μαλλιά της λαδωμένα, πίσω απο ένα φακιόλι. Η μυρωδιά του κρεμμυδιού δεν είναι καυλωτική. Της τόπα ευγενικά βέβαια. Με κυττάει και γελάει. Λέει ότι είμαι παλιάς σχολής. 

Αραγε αν οι γόβες στιλέττο μύριζαν γαλέο σκορδαλιά θα ήταν το ίδιο αφροδισιακές? 

Θα τις χρησιμοποιούσαν οι άντρες για να πίνουν τη σαμπάνια τους?

4 σκέψεις σχετικά με το “Στιλέττα

  1. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του αγαπημένη θεία Λένα, αλλά καταλαβαίνω πως όταν αγαπάς, πως να τους αφήσεις στην τύχη τους; Πρέπει όμως…
    Υ.Γ. Σε μια βδομαδούλα, τελειώνουν οι εκπτώσεις ε; 🙂

  2. Αχ βρε θεία Λένα…Αν η νύφη σου έχει παραμελήσει τον εαυτό της, έχασε την πρώτη μάχη στα σίγουρα. Ποιός θα βάλει μυαλό στο τέκνο σου βέβαια, είναι άλλο καπέλο. Τουλάχιστον δουλεύεις και είναι φάρμακο για σένα αυτό 😉

  3. Κάποιες φορές η γυναίκα μπορεί να είναι πολύ ελκυστική για οποιονδήποτε άντρα εκτός από τον δικό της. Κάποιοι το λένε ρουτίνα του γάμου, φθορά της σχέσης … δεν ξέρω… το ψάχνω κι εγώ..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s