Το φτηνό φαϊ

ούε οι σκύλοι δεν το τρώνε. Πήρε η νύφη μου κάτι ρούχα απο τους Κινέζους και σκίστηκαν αμέσως. Σήμερα μου τα έφερε για μαντάρισμα, να περισσώσω ότι μπορώ. Δύο παντελόνες απο ύφασμα λεπτό σαν χαρτί, ούτε η βελόνα δεν το πιάνει. Μπαλώνεις δεξιά και σκίζεται αριστερά. Πολύ χαμηλή η ποιότητά τους. Κοροίδεύουν τον κόσμο που βλέπει φτήνια και ορμάει νομίζοντας ότι κάνουν οικονομία.

Απο την άλλη τα καλά ρούχα κοστίζουν πολλά και ο κόσμος δεν μπορεί να τα πληρώνει. Αυτοί που μπορούν δεν έχουν γραμμάτια, παιδιά, υποχρεώσεις. Ζούν με τους γονείς τους και κάνουν και τους άνετους. Οι υπόλοιποι κάνουν ότι μπορούν. Παίρνουν μερικά καλά κομμάτια γιατί στην Ελλάδα η φίρμα μετράει και τα ανακατεύουν μεταξύ τους.

Δύο μέρες το πιλατεύω το κινέζικο ρούχο. Δεν στέκεται με τίποτα, λές και δεν θέλει να αλλάξει σε κάτι άλλο απο αυτό που είναι. Κουρέλι. Στη νύφη μου δεν θα πώ τίποτα. Ισως να το καταλάβει απο μόνη της.

7 σκέψεις σχετικά με το “Το φτηνό φαϊ

  1. Πήρα το θάρρος να σας στείλω μία πρόσκληση για να γράψετε μία ιστορία, κοιτώντας μία φωτογραφία. επισκεφτείτε το blog μου για να ενημερωθείτε. Χαρά μου να γράψετε. Ευχαριστώ

  2. Τανίλα, δροσερά ναί αλλά για πόσο? Με τη δεύτερη φορά σκίζεται το χαρτί και μετά τι?

    Μανο Σ. Δεν έχουν σωστούς ελέγχους, προδιαγραφές εννοώ.

    Ζουζουνα, ευχαριστώ για την πρόσκληση, την αποδέχομαι θα δώ τι θα γράψω

    κλέαρχε, σωστός ο μπαμπάς, γιατί το φτηνό το πληρώνεις ακριβά. Πέρυσι παλεύαμε με τις αλλεργίες, τα κουμπιά των τζήν (κινέζικα) απο το νίκελ κάνανε στη νύφη μου ΤΗΝ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, πάλευε μήνες να τη ξεφορτωθεί.

    Εμιλυ Ντ., πραγματικά έκανα ότι μπορούσα, όμως μόλις το ζορίσει θα διαλυθει πάλι. Μακάρι να καταλάβαινε ότι αξίζει να επενδύεις σε σωστό ύφασμα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s