Είπες ξ’είπες ΓΑΠ μου

Οταν ακούω πολιτικούς να λένε «θα» ή «δεν θα κάνουμε αυτό-εκείνο» πιστεύω απο ό,τι έχω δεί γύρω μου ότι θα κάνουν όλα όσα λένε ότι δεν θα τα κάνουν. Ανοίξτε τ’ αυτιά σας και αντιστρέψτε αυτά που μας ανακοινώνουν. Ετσι θα καταλάβετε ΠΟΥ βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα, και ΤΙ σκοπεύουν να κάνουν.

Ακούω τον Μπούλη να λέει «Δεν θα κάνουμε χρήση του μηχανισμού στήριξης», εννοώντας ότι βεβαίως θα κάνουμε, και το ΔΝΤ θα μας δώσει και εμείς θα μειώσουμε το χρέος.

Πώς όμως;  πολύ απλό κι ας μη σας αρέσει. Μειώνοντας το πλεόνασμα στο δημόσιο τομέα. Δηλαδή, θα χρειαστεί να κάνει ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. Θα απολύσουν τους ψηφοφόρους τους..Σκεφτείτε λίγο πώς και έχουν τόσους ψηφοφόρους τα κόμματα. Ολοι όσοι έφαγαν ψωμάκι απο αυτούς τους ψηφίζουν. Κι όταν διογκώνεται το δημόσιο, τελειώνουν τα λεφτά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα.

Ο ΓΑΠ πρέπει να κλείσει το στόμα του ότι «βγαίνουμε απο τη κρίση» γιατί εννοεί «μπαίνουμε» και τα ξένα πρακτορεία που νομίζουν ότι εννοεί τις αρλούμπες που λέει, σώνει και καλά να τον διορθώνουν ότι «μπαίνουμε στη κρίση».. άρα να υποθέσω ότι οι ΒΒ Cάδες αυτά που λένε τα εννοούν. Αρα είμαστε φούλ μέσα στη κρίση.

Κάποιος να μαζέψει τον Μπούλη, γιατί λέει μπούρδες. Κι αντιστρέφοντας αυτά που λέει, τρομάζουμε. Με πήρε τηλέφωνο μία γνωστή μου ότι πάει στη τράπεζα να σηκώσει τις καταθέσεις της μη και χρεωκοπήσουμε και της τα πάρει το Κράτος.. ενώ άμα τα κάνει μασούρια και τα κρύψει κάτω απο το στρώμα..δεν κινδυνεύουν καθόλου..ιδιαίτερα αμα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή και τα 6 αυγά που κοστίζουν 3 ευρώ Χ 300 δρχ (περίπου) = 1000 δραχμές!  Φαίνονται πολλά, ε!! Σιγά, εσύ που εχεις τα μασούρια καταχωνιασμένα..θα δείς. Κι αν όλοι μας αρχίσουμε να σηκώνουμε τις καταθέσεις μας είτε για μασουροποίηση είτε για να καταχωνιάζουμε τα χαρτονομίσματα στις θυρίδες (όσοι έχουν εννοείτε), τότε με τι ρευστό θα κάνουν επενδύσεις οι τράπεζες, ε;  Α! ρε φτωχέ και άμυαλε μερικανόφωνε λαέ, ξύλο που σου χρειάζεται. Ιδού τι μόστραρε η εφημερίδα Γουόλ στρίτ υπονοόντας ότι οι αστυνομικοί προστατεύουν τις τράπεζες απο

τον όχλο που πανικόβλητος πάει να σηκώσει τα …πάντα…  ΝΤΡΟΠΗ. Αυτοί κατευθύνουν τη κοινή γνώμη εναντίον της Ελλάδος. Ωστε να μπατίρουμε.

  Οι κερδοσκόποι καιροφυλακτούν..αγοράζουν τώρα φτηνά.. Ετσι λοιπόν σαν καλός κερδοσκόπος πήγα σήμερα σε μαγαζιά που κλείνουν και τα πουλάνε όλα κόστος και ψώνισα ένα σωρό πραγματάκια για το σπίτι.. Μη πιστεύετε ΠΟΤΕ ότι τα πουλάνε κόστος. Πάντα κάτι κερδίζουν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s