Πανηγύρια

Μετεκλογικά μου δημιουργήθηκαν κάποια οικογενειακά ερωτήματα. Ο μεγάλος μου ο γιός ο Πέτρος, πανηγύρισε που «μείναμε στην Ευρώπη» και γιόρτασε με ένα τρικούβερτο γλέντι στο Πλαίσιο, αγοράζοντας διάφορα τραλαλα ώστε να συνεχίσει μαζί με τη γυναίκα του να ζούν μέσα στον εικονικό τους κόσμο, αντάλασσοντας μηνύματα μεταξύ τους, ενώ κάθονται απέναντι. Με εμάς άνοιξαν μία σαμπάνια και βεβαίως μετά χαράς την ήπιαμε.

  Ο Μάρκος, ο μικρός μου ο γιός, μόνο που δεν έπεσε στα μαύρα να πεθάνει που βγήκε πάλι η ΝΔ, γιατί είναι συμβασιούχος του Δημοσίου και είδε το εισόδημά του να συρρικνώνεται. Δανείσθηκε 1000 ευρώ και πήγε στο Πλαίσιο, να αγορασει γιγαντοθόνη ώστε να πνίξει το πόνο του. Μετά τη πήγε στη φιλενάδα του (μία όμορφη Ουκρανη) δώρο, ώστε να τον παρηγορήσει.

Ο άνδρας μου ο Β, έφυγε απόγευμα εκλογών για Σαντορίνη, παρέα με άλλους 2 κοτσωνάτους φίλους του, καλεσμένοι απο βαφτισιμιό που χήρεψε πρόσφατα. Χμμ! Θα γιορτάσουν το πρώτο κόμμα, οπως μπορέσει ο καθένας. Πήρε τα χάπια της πιέσεως μαζί ώστε να μη του πέσουν βαριά τα σαλιγκάρια και οι πιθανές γκόμενες και αναχώρησε. Ελπίζω μόνο να μη φέρει ψείρες μαζί του οταν επιστρέψει, όπως πέρσι. 

Η νύφη μου η Α, που εδώ και χρόνια μας κάνει κατήχηση για το ΚΚΕ, έφαγε τη γλώσσα της. Με ύφος χιλιοδαρμένου σκύλου μας ανακοίνωσε ότι θα πάει στη φίλη της τη Βίκη, να κλάψουν μαζί για τη καταπόντιση της Ελλάδας.. Χμμ! Σε πιστεψαμε τώρα..Καλή διασκέδαση!

Ολοι στα πανηγύρια το ρίξανε, εγώ τι κάνω εδώ;

4 σκέψεις σχετικά με το “Πανηγύρια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s